fbpx

Scurtă descriere

”Cine sunt eu?” e greu parcă să te descrii! nu e așa? Dar voi încerca o scurtă descriere ținând cont de părerile și criticile oamenilor care mă cunosc, cu defectele și calitățile care mă definesc ca om, profesor, părinte, prieten și nu în ultimul rând copil, de ce nu.
Sunt o persoană ambițioasă, implicată 100% în ceea ce fac. Calmul și răbdarea mă descrie cel mai bine, cu limitele de rigoare, dar și inițiativa, insistența și perseverența.
”Nu se poate” nu există în vocabularul meu doar ”nu vreau”, puterea și decizia ne aparține fiecăruia din noi.
Ca experiență în domeniul predării matematicii, pot să spun că sunt profesor de 20 de ani și nu cred neapărat că a avea o experiență ne face mai buni sau mai dăruiți în meseria pe care o avem pentru că defapt ceea ce suntem noi și darul cu care am fost înzestrați pentru a inspira noile generații este rețeta succesului!
Se zice că fiecare profesor are un secret, o metodă pe care o folosește atunci când vrea să obțină rezultate cât mai bune. Metoda mea, trebuie să recunosc nu pune accentul pe note mari, nu acesta este scopul final, ci acela de a transmite, iniția, inspira și de a forma oameni sinceri, modești, luptători, echilibrați și cu o gândire sănătoasă.
Da, după cum am spus, aș vrea să dezvolt o gândire mai bună, mai strategică, cu anticipări și statistici la ceea ce urmează să se întâmple sau s-a întâmplat, cu oameni adaptabili la schimbări cu alte cuvinte, pregătiți pentru a înfrunta viața și a o face mai bună! Nu știu cât am reușit și când voi putea spune că am realizat ceea ce mi-am propus, dar știu că încerc în fiecare zi, așa că hai să transformăm lumea împreună, începând cu noi!

Profesor Cursuri

Începător
9 Lecții
Adaugă la lista de Dorințe
Gratuit
Matematică
5h 48 min 32 sec
Gratuit
12 Lecții
5h 48 min 32 sec
Adaugă la lista de Dorințe
Gratuit