Aici vei găsi toate variantele de abonamente lunare la platforma noastră. Reține că vei avea o perioadă de testare gratuită de 7 zile pentru a te familiariza cu toate cursurile, după care va fi activată automat opțiunea aleasă de tine.

Poți anula oricând abonamentul în perioada de testare, fără niciun cost. După cele 7 zile, suma aferentă opțiunii alese de tine se va achita automat din contul tău.

Plata recurentă a abonamentului este o opțiune care te ajută să nu uiți să achiți lunar subscripția și să îți pierzi accesul la contul tău de utilizator, mai ales dacă ești la jumătatea pregătirii pentru un examen 🙂

Abonamente

Subscriptii

Optim

2,00 Lei

pe Zi
Cursuri incluse: 1
Acces la un modul de curs timp de o lună. Pachetul de început, dacă vrei doar să te familiarizezi cu ideea de curs online, sau ai nevoie de ajutor foarte specific, pentru un singur subiect. Abonamentul lunar îți oferă acces, la alegere, la un modul pentru orice materie (matematică, română, limbi străine etc), la un singur nivel de dificultate (începător, intermediar sau avansat). 

Expert

125,00 Lei

pe luna
Cursuri incluse: 3
Acces la 3 module de curs, timp de o lună. Pachetul lunar care te ajută să devii expert pe un subiect, la alegerea ta. Cele trei module sunt la alegere, pot fi cele trei niveluri de dificultate ale unei singure materii (de exemplu, matematică începători, intermediar și avansat) sau module diferite, în orice combinație îți dorești.

Complet

175,00 Lei

pe luna
Cursuri incluse: unlim
Acces la toate cursurile AltED din programa școlară, timp de o lună Pachetul care îți oferă acces la toate cursurile de pe platformă din curricula de bază, la toate nivelurile de dificultate. Este pachetul ideal dacă ai nevoie de ajutor cu diferite subiecte din materia de la școală sau te pregătești pentru un examen.